”For meg har det bare vært positivt å bli kjent med Karianne og produktene hennes. Til å begynne med var jeg veldig usikker, og maste mye på Karianne. Hun var bestandig hjelpsom, hyggelig og jeg følte at jeg var i trygge hender. Hun overbeviste meg om at dette var en enklere og riktig måte å rengjøre gulvene på. I dag er jeg glad for at jeg hørte på henne.

For etter at jeg tok kontakt med Karianne og begynte å bruke produktene, føler jeg meg trygg på at det jeg gjør er riktig. Karianne har hjulpet meg til å få en enklere hverdag, med tilrettelegging og bruk av vekselvis program som passer til min hall. Jeg føler meg trygg på at jeg ikke skader gulvet, da jeg vet at produktene er spesial laget til slike gulv. Samtidig så er servicen kjempebra, for om det er noe jeg lurer på, kan jeg ta kontakt og jeg får bestandig en hyggelig og hurtig hjelp.

Når jeg rengjør gulvene på riktig måte (vekselprogram), så behandler jeg gulvet slik at jeg bevarer gulvets levetid. Ved at jeg fjerner klister og smuss, med vekselprogram, så opprettholder gulvet sin optimale friksjon på gulvet.

Jeg er kjempe fornøyd, og de har min anbefaling.”

Hilde Solvold

Renholdsoperatør, Stjørdal idrettshall

Gulvet i Sveio-hallen er lakkert parkett (navn på lakk BONA TRAFFIC HD) . Nå er gulvet ikke glatt pga. ny lakk og jeg vasker med maskin 2 ganger pr uke og bruker Purgoplay. Før nylakkering vasket jeg også med Purgoplay og opplevde at det ble bedre  derfor vil jeg bruke dette produktet fremover.

Malgorzata Buryj

Sveio-hallen

Vi vasker idrettsgulvet 2 gang i uken (maskinvask).
Vi bruker PURGOPLAY GULVPLEIEPROGRAM (anbefalt av gulvleverandør) Leverandør
 av renholdsmidler er BIOPROTECTOR AS.
 Etter så mange års god erfaring og rent gulv i hallen anbefales Purgoplay
Gulvpleieprogram.

Zoran Kovacic

driftsleder , Njårdhallen

Jorekstad fikk nytt gulv lagt av Gulv og Takteknikk AS for noen år tilbake. Vi bruker Purgoplay-produktene som Bioprotector og Gulv og Takteknikk anbefaler og har bare gode resultater med vaskeprogrammet. Idrettshallen er mye brukt til håndball og det er mye klister. Vi får mye skryt av de håndball-lagene som er på besøk om hvordan vi har så rent og fint gulv. V kan trygt anbefale å bruke Purgoplay vaskeprogram da det er bare gode resultater.

Per Arne

vaktmester, Jorekstad fritidsbad

Vi har en lang rekke med referanser vi kan sende på epost. Dette gjelder også all dokumentasjon på resultater og langtidsvirkninger av bruk av Purgoplay. Ta kontakt: karianne@bioprotector.no